Rapidex otvorio i 20. poslovnicu!

BIH: Nakon Bijeljine, Banje Luke i Sarajeva, Rapidex stigao i u DOBOJ
Projects - Layout B

Nakon Bijeljine, Banje Luke i Sarajeva, otvorili smo još jedno predstavništvo u Bosni i Hercegovini. Naši kupci sada mogu da nas nađu i u Doboju, u Ulici Nikole Tesle broj 132. U objektu od 200 metara kvadratnih smešten je najširi asortiman naše ponude opreme i delova za komercijalna vozila.

 – Više od 20 godina rastemo iz dana u dan. U isto vreme trudimo se da budemo što bliži našim kupcima i da im omogućimo da po najpovoljnijim cenama kod nas dobiju proizvode najvišeg kvaliteta. Postalo je neophodno da dalje proširimo poslovanje u Bosni i Hercegovini, pa je naše opredeljenje ovaj put bio Doboj. Na taj način možemo da zadovoljimo potrebe tržišta u centralnom delu BiH, gde smo i do sada bili prisutni, ali sada će naša usluga biti na još višem nivou, ističe Aleksandar Cvijić, direktor Rapidex-a.

Doboj 4
Doboj 5

Kao i u svim drugim poslovnicama u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, i u Doboju smo kupcima na raspolaganju u svakom trenutku. Kvar na vozilu ne može da se predvidi, ali na pomoć prijatelja na putu uvek može da se računa, jer smo mi vaš Rapidex.

Doboj 9
Doboj 11