Vrhunski klima-sistemi, kvalitet iz Holandije i Nemačke

.
Projects - Layout B

Dolaskom toplijeg vremena, kao i svake godine, prevoznici i vozači pripremaju vozila za nove uslove na putevima i u vožnji. Ispravnost klima uređaja jedan je od neizostavnih delova bezbedne i ugodne vožnje tokom letnjih meseci.

Klima uređaj ne služi isključivo za stvaranje ugodne putne temperature za putnike. Za vozače kamiona i prevoznike na “duge pruge” u domaćem i međunarodnom teškom tranzitnom i distributivnom saobraćaju, izuzetno su važni primereni uslovi vožnje, bilo da je reč o grejanju ili hlađenju. Klima uređaje preporučljivo je kontrolisati u ovlašćenom servisu uoči svake sezone, najmanje jednom godišnje.

U ponudi ovih sistema, kompanija Rapidex trade nudi proizvode renomiranih partnera “NRF” i “HELLA”.

KLIMA TEKST HELLA_Logistik_Center
KLIMA TEKST Hladnjak_NRF

Holandski gigant, koji radi globalno, firma “NRF”, jedan je od vodećih proizvođača uređaja za hlađenje na tržištu. Poznati su po proizvodnji hladnjaka, ali i različitih sistema klima uređaja. U svojoj ponudi imaju gamu od preko 8.000 proizvoda, koje isporučuju u više od 80 zemalja sveta, konstantno šireći prodajnu mrežu.

Delovi koji su u asortimanu Rapidex-a iz ovih kompanija su: kompresori klime, hladnjaci klime, isparivači (kondenzatori) i sušači klime. Nemačka firma “HELLA”, naziva se “Inovativnom porodičnom kompanijom”. Razvijaju svoje proizvode duže od veka, od 1899. Godine. Imaju jednu od najvećih maloprodajnih organizacija za distribuciju i prodaju rezervnih delova u Evropi.