PROFIL PREDUZEĆA

OSNOVNA DELATNOST RAPIDEX TRADE

UVOZ I VELEPRODAJA REZERVNIH DELOVA ZA KOMERCIJALNA VOZILA

Danas je RAPIDEX TRADE lider u svojoj oblasti delatnosti i predstavlja dinamičnu kompaniju u potpunosti posvećenu i spremnu da odgovori na sve potrebe svojih klijenata, bez obzira na velike promene u poslovnom ambijentu i tržišnim uslovima poslovanja .

Mi stvaramo nove vrednosti kroz pružanje vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga koje neguju poverenje klijenata i njihovo zadovoljstvo. Kroz otvorenu, fer i jasnu poslovnu politiku želimo da objektivno sagledavamo činjenice na tržištu i da kontinuirano i hrabro prihvatamo izazove koji nam se nameću. Na ovaj način težimo neprekidno zadobijati poverenje svojih klijenata i demonstrirati svoje sposobnosti, kapacitete i ukupne mogućnosti.

Naša poslovna politika se zasniva na besprekornom kvalitetu rezervnih delova, opreme i ulja koje nudimo našim klijentima i unapređenjem sistema kvalitetom u svim fazama procesa rada .

Uspostavljen je sistem menadžmenta kvalitetom TUV Rheinland InterCert Kft. koji odgovara zahtevima ISO 9001:2015 od 2016 godine. Sertifikovani smo od 2007.godine.

U našem prodajnom programu zastupljen je asortiman robe od preko 30.000 pozicija od preko 80–tak najpoznatijih brendova u autoindustriji (WABCO, BOSCH, HENGST, TEXTAR, MERITOR, FEDERAL MOGUL, ZF, SACHS, DINEX, Q8 OILS, VALEO, MAHLE, FRIMATEC, SKF i dr.) za najpoznatije modele vozila MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, IVECO, RENAULT, NEOPLAN, SETRA, SCHMITZ CARGOBULL, SCHWARZMULER i drugi.

Naša prodajna mreža zadovoljava sve potrebe naših 15.000 kupaca, a rasprostranjena je na teritoriji Srbije sa sedištem u Novom Sadu, gde se nalazi i glavni magacinski prostor na površini od preko 10.000 m2 i 21 predstavništvo Rapidex trade koji se nalaze u: Beogradu, Čačak, Paraćinu, Niš, Vranje, Novom Pazaru, Loznica, Subotica, Sombor, Vrbas, Veternik, Nova Pazova, Kragujevac, Požega, Valjevo, Sremska Mitrovica i Kraljevo. Na teritoriji Bosne i Hercegovine imamo predstavništva u Banjaluci, Bijeljini i Sarajevu, a prva poslovnica Rapidex-a na teritoriji Evropske unije nalazi se u Ljubljani u Sloveniji. Svoju robu prodajemo i na teritoriji Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

Posedujemo najsavremenije tehničko–informacione i logističke kapacitete za najkvalitetnije izvršenje svih poslova iz našeg delokruga rada .

Entuzijazam i posvećenost zaposlenih čine najveću snagu firme i to nam daje odličnu osnovu za dalji razvoj i unapređenje poslovanja i mogućnost da i dalje budemo lideri na tržištu prodaje rezervnih delova za komercijalna vozila .

Vreme - najskuplji izvor! Provedite vreme na najplodonosnijim područjima.

Rapidex Trade doo – Preduzeće sa višegodišnjim iskustvom u nekoliko pravaca. Neprestano se razvijamo i postajemo svjesniji. Želja za boljim stalnim ishodom rezultata u obliku priznanja i uvažavanja kupaca.

Naše iskustvo

Konstantno se razvija…