Mali fudbal za malu Lanu

Projects - Layout B

U akciju pomoći devojčici Lani Jovanović, koja bije životnu bitku, uključila se i naša kompanija. S radošću smo prihvatili poziv da učestvujemo u humanitarnom turniru u malom fudbalu, organizovanom u Sportskom centru “Fairplay” u Begeču.

Na turniru je prikupljeno više od milion dinara, neophodnih za iznos od preko dva miliona dolara, koliko je za Laninu terapiju potrebno do kraja godine. Srećni smo što smo pomogli da se do sada premaši polovina pomenute sume. Svoju zahvalnost iskazao je I Lanin otac, koji nas je posetio na turniru.

A kada je o malom fudbalu reč, i tu smo ponosni, na igru i donekle rezultate. Plasirali smo se u četvrtfinale, gde nismo imali dovoljno sreće prilikom izvođenja penala.

Učestvovalo je više od 30 ekipa, sastavljenih od radnika više preduzeća, ali i bivših i sadašnjih fudbalera. Time je i naše učešće još više dobilo na značaju.

Do neke nove prilike, šta znaju, ne samo kada su u pitanju delovi I oprema za komercijalna vozila, već i umeće sa loptom, pokazali su: Duško Tepšić, Ratko Kostadinović, Đorđe Abramović, Bojan Ubiparip, Miloš Basara, Nemanja Drezgić, Bojan Simić i Siniša Hrgić.

Selektor ekipe, Neđo Ubiparip, imao je samo reči hvale za svoje momke.