U PONUDI I NOVI I REMONTOVANI FILTERI

Projects - Layout B

Naša stalna želja je da kupcima po najpovoljnijim cenama ponudimo najnovije i najkvalitetnije proizvode. Uz pomoć našeg renomiranog partnera Dinex-a, omogućili smo nabavku DPF filtera kao i svih komponenti Euro 6, izduvnog sistema, za sva teretna vozila i autobuse.

Regenerisani filteri DPF potpuna su novina na tržištu, iza koje stoji kompanija Rapidex Trade d.o.o. Kupci mogu da nam donesu stari, zaprljani filter DPF-a i da dobiju čist, po znatno nižoj ceni od novog. Novi filteri nisu jeftini, pa vlasnicima kamiona izlazimo u susret da dobiju čist i funkcionalan filter, a da za to ne plate mnogo. Jedino su obavezni da dostave stari, zaprljani filter, koji potom prolazi proces čišćenja i regeneracije. Osim toga, nudimo i nove DPF filtere, kao i kompletne setove za zamenu (DPF filter+šelne+zaptivač).

Sačuvajte vaše vozilo na vreme, uradite redovnu zamenu DPF filtera nakon trećeg servisa ulja, jer DPF je samo još jedan od filtera na vašem vozilu. Za nove filtere važi trogodišnja, a na regenerisane garancija od dve godine.