Bogata ponuda delova za motore EURO 6

Sve što vam je potrebno naći ćete kod nas
Projects - Layout B
wallpaper-06-1024x768

Naš asortiman delova za vozila sa Euro 6 motorom sada je podjednak onome namenjenom „peticama“. I izuzetno dobro se prodaju. Tome doprinosi, pre svega, njihov kvalitet, a kao i uvek, konkurentni smo sa cenama.

Izdvojili bismo hladnjake EGR-a. To su sistemi vezani za izduvne gasove, njihovo pospešivanje, odnosno smanjenje štetnosti i zadovoljavanje ekoloških standarda, recirkulacija i slično. Potrebe za ovim delovima su sve veće, kako na tržištu Srbije tako i u regionu. Njihova prodaja je odlična u sve tri države u kojima imamo poslovnice.

-Ti sistemi se sve više koriste. Imali su primenu i kod Euro 5 vozila, ali kod „šestice“ su mnogo napredniji. Ponudu delova EGR-a, koji su izuzetno traženi, počeli smo sa kamionima MAN TGX & TGS. Za razliku od drugih prodavaca, mi imamo kompletnu reparator set jedinicu, što nam je omogućilo da formiramo i te kako povoljne cene. Isto nudimo i za Mercedes Actros Euro 6, koji ima svoje specifičnosti, u zavisnosti od specifikacije vozila, to jest da li je vozilo sa retarderom ili bez njega, pojašnjava naš komercijalista Ratko Kostadinović.

MAN_TGX_EfficientLine_width_2048_height_741

Pored navedenog, treba pomenuti i hladnjake motora za MAN-a TGX/TGS E6, gde imamo dva hladnjaka na motoru. U našoj ponudi su od proizvođača BEHR-MAHLE. Reč je o premium brendu, namenjenom prvoj ugradnji, koji može da se nađe samo u Rapidex-u. Osim toga, naročito aktuelni su i delovi AdBlue sistema koji je po zakonu sastavni deo izduvnog sistema vozila.

-Jedan od delova koji se najviše menja jeste modul AdBlue-a, za koji možemo reći da predstavlja „mozak“ AdBlue sistema. Potom, traženi su i dozatori na izduvnoj grani, čime se takođe smanjuje štetnost izduvnih gasova. Mi imamo sve komponente, uključujući modul, dozator i dizne AdBlue sistema, kao i sve reparatur setove (senzore, filtere…). Na taj način ušli smo u samu srž pomenutih delova, što našim korisnicima znatno olakšava i pojeftinjuje kupovinu. Reč je o originalim delovima renomiranog proizvođača Robert Bosch, ističe Kostadinović.

Nudimo i DPF filtere za Mercedes, koje prodajemo u takozvanoj tauš iliti zamenskoj varijanti. Oni su fabrički remontovani, ali visokog kvaliteta, provereni, očišćeni, sa garancijom. Kupac je dužan da prilikom kupovine donese stari filter, čime ostvaruje pravo na nižu cenu.

Takođe, kod nas mogu da se nađu kompletni setovi i pojednične komponente kvačila za vozila Volvo, Mercedec MAN Euro 6, renomiranih proizvođača Sachs, Luk i Valeo. Jedini smo na tržištu koji idu u korak sa ponudom najnovijih artikala na aftermarket tržištu.