NA NAŠEM KUĆNOM SAJMU – EVROPSKA ELITA U NOVOM SADU

 

Na Kućnom sajmu kompanije Rapidex trade, održanom pre dve godine, Na Novosadskom sajmu, gde se već decenijama okupljaju najveći privrednici iz celog sveta, naša firma je pokazala opravdanost epiteta vodećeg prodavca delova i opreme za komercijalna vozila u Srbiji.

Okupljen je sam evropski krem, kada je reč o renomiranim proizvođačima u autoindustriji. Oni su predstavili svoja najnovija dostignuća, a sa trećeg kućnog sajma Rapidex-a otišli su prezadovoljni, uz obećanje da će doći ponovo.

Posetioci koji su bili na sličnoj manifestaciji u prethodne dve godine znali su šta mogu da očekuju, ali su njihova očekivanja nadmašena, a pogotovo onih koji su se tu našli prvi put.

A domaćin se i te kako potrudio da sve valjano ugosti i da još jednom sa ponosom istakne krilaticu RAPIDEX TRADE – VAŠ PRIJATELJ NA PUTU.

Osim dolaska izlagača, više od 40 čuvenih brendova, organizovana je i poseta preko 1.500 gostiju, prijatelja Rapidex-a. A za njih je na otvorenom prostoru Novosadskog sajma i u Hali Master sve bilo spremno već od ranog subotnjeg jutra. Uz to, Sveti Ilija i goste i domaćine počastio je prelepim vremenom.

U „Masteru“ su više od četiri sata razmenjivane informacije i iskustva proizvođača i korisnika delova za komercijalna vozila, a za to vreme na otvorenom prostoru Novosadskog sajma bilo je pravo bojište izuzetno atraktivnih sportskih disciplina. Vlasnici, zaposleni i korisnici preduzeća vezanih za komercijalni saobraćaj okušali su svoje umeće u kartingu, na veštačkoj steni, sa vazdušnom puškom, ali i lukom i strelom u luci. U takmičarskom delu najuspešnija je bila ekipa iz Beograda.

A posle završetka stručnog i sportskog dela usledila je vrhunska zabava, uz izuzetno bogat program. I tako do ranih jutarnjih sati. Odnosno do susreta ove godine.

Utisci izlagača i prijatelja

Andrej Ločniškar, Webasto

Mislim da je ovaj sajam izvanredan! Sve je vrlo zanimljivo i interesantno. Ovde su stranke sa velike teritorije.

Milan Ćopić, Dayco

Rapidex je jedan od najvećih kupaca i potrošača naših artikala. Došli smo da podržimo njih, ali i da pokažemo svoju prisutnost. Gledao sam snimke ranijih godina, a još veće i lepše mi izgleda uživo. Napravljeno je baš namenski i ostvaruje se sinergija kupaca i prodavaca.

Josip Petrić, Wabco

Sajam je odličan pokazatelj uspešnog rada Rapidex-a, koji okuplja vrhunske brendove. Pozitivna stvar u svakom smislu. Wabco i Rapidex imaju dugogodišnju saradnju, pa tradicionalno nastupamo na sajmu.

Dragan Đorđević, Federal-mogul

Ovo je izvanredan spoj partnera, kupaca, dobavljača, transportnih preduzeća, mehaničara, svih onih koje Rapidex trade okuplja u jednu veliku porodicu. Sajam iz godine u godinu opravdava svoju svrhu.

Dušan Pazarski, BB Elektronik

Sajam kakav ima Rapidex je originalna ideja. Nisam čuo da neko pravi nešto slično. Mislim da je ovo prilika da se u lepšoj atmosferi približi proizvod potencijalnim kupcima i dobavljačima.

Darko Uroić, Tenneco

Na Sajmu je sjajno, veselo, zanimljivo, družimo se i poštujemo.Ima nas sa svih strana i to je velika prednost ovakvih manifestacija. Mi radimo na području čitave bivše “Juge” i mogu reći da je Rapidex trade jedan od najjačih distributera na ovim prostorima i vrhunski biznis partner.

Janez Pilgram, TMD Friction

Ja sam redovan na Rapidex-ovom kućnom sajmu. Ovde je mnogo lepo i zabavno, a s druge strane to je jedna ozbiljna poslovna priča, prilika za povezivanje sa nekim novim i osvežavanje komunikacije sa starim partnerima.

 

. .
   
   
   
   
   
   

 

Povezane novosti