Naša kompanija svakim danom širi svoje poslovanje. Imamo sve više klijenata, kojima smo na raspolaganju u svakom momentu. Zbog toga, a kako bismo bili još bliži kupcima u užičkom kraju, otvorili smo poslovnicu i u Požegi.

U tom delu Srbije ima dosta teretnog programa, kamiona i prikolica. Njihovi vlasnici, međutim, nisu imali mogućnost nabavke delova i opreme u blizini, u čemu smo mi videli svoju šansu, ali i mogućnost da odgovorimo potrebama korisnika. Dosad smo njima neophodne delove i opremu slali iz predstaništva u Čačku, ali ćemo im sada biti „pri ruci“ još brže, pojašnjava Zoran Živanić, šef poslovnice u Požegi.

Predstavništvo Rapidex-a u Požegi ima oko 150 metara kvadratnih i u ponudi sve što i ostale naše poslovnice. Nalazi se na adresi Rasna bb. Otvoreno je radnim danom i subotom do 17 sati, ali kupci već znaju da mogu da nam se obrate i van radnog vremena, kako bismo im pomogli. Iz pomenute poslovnice, osim u Požegi, snabdevamo i klijente u Užicu, Kosjeriću, Bajinoj Bašti, Arilju i Ivanjici. Još jedna u nizu, 18. poslovnica Rapidex-a, počela je sa radom 5. marta i u svakom pogledu već sada pokazala opravdanost otvaranja. Broj telefona predstavništva u Požegi je 031/724-729.

Povezane novosti