Mnoge stvari kompaniju Rapidex trade izdvajaju od konkurencije, ali ono što nas postavlja na vrh,  kao preduzeće u potpunosti orijentisano na svoje kupce i saradnike, jeste Udruženje “Prijatelj na putu”, koje predstavlja asocijaciju, odnosno mrežu nezavisnih mehaničara servisa sa teritorije cele Srbije. Jedni drugima, a pre svega koriscnicima, uvek smo na usluzi. Zato se trudimo da razmenom iskustava obostrano unapređujemo poslovanje. Nedavno smo organizovali dva susreta pomenutog udruženja.

-U našem školskom centru “Ecap” okupilo se njih tridesetak sa područja Rapidex-ovih filijala Niš, Paraćin i Kragujevac. Po prethodno dobro osmišljenom programu, realizovana je obuka “Senzori i multiprekidači”. Bila je interaktivna, a serviseri su mogli da čuju mnoge korisne savete, ističe Branislav Ninković iz Rapidex-ovog sektora prodaje.

Osim prisustva obuci, posetioci su imali priliku da vide prezentaciju kompletnog portfolija Febi proizvoda za komercijalna vozila, ali i da se upoznaju sa našim logističkim centrom, načinom rada i organizacijom istog. Posetioci su bili veoma zadovoljni.

Slično je bilo i na susretu Udruženja “Prijatelj na putu”, održanog nedavno u Čačku. “Domaćin” je bila kompanija Schaefler, sa robnim markama Luk, Fag i Ina.

Povezane novosti