Saradnja Schaeffler-a i naše kompanije uvek je bila na izuzetnom nivou, a obuka koju smo organizovali u Banja Luci i te kako je koristila svima koji su joj prisustvovali.

Ova obuka bila je fokusirana na Luk setove kvačila. Posebna pažnja posvećena je mogućim greškama u njihovoj ugradnji, uz ilustraciju i objašnjenja posledica koje mogu da uslede u eksploataciji.

Govorilo se i o funkcionisanju mehanizma seta kvačla, koracima u njihovoj  proizvodnji, ali i uzrocima eventualnih kvarova.

U skladu sa praksom Rapidex-a, da kupce i servisere upozna sa novinama i detaljnije informiše o proizvodima, pomenutu obuku održao je tehnički trener Darko Pucko, koji je i odgovarao na brojna pitanja, jer je prezentacija bila interaktivna. Prisustvovalo je više od 40 ljudi iz Banja Luke i okoline, a više od dve trećine njih su dugogodišnji serviseri, koji nemaju često priliku da prisustvuju ovom vidu seminara. Još jedna od pozitivnih stvari jeste i predstavljanje brenda Luk kao visokopozicioniranog u svetu auto-industrije i svakako odlične preporuke za idealan balans cene i kvaliteta.

Moglo je da se čuje i da Schaeffler ima veb sajt “repxpert.com”, gde mogu da se nađu razne tehhničke informacije kao i specifikacije svakog od proizvoda. Prilikom kupovine Luk setova kvačila, dobija se i kupon koji nosi određeni broj bodova koji kasnije omogućavaju pristup dodatnim podacima na tom portalu, kao i mogućnost dolaska do alata koji se koristi pri ugradnji određenog dela.

Povezane novosti