Nema vozila koje u sebi nema Knorr

Rapidex Trade je započeo saradnju sa kompanijom Knorr-Bremse, najpoznatijim globalnim proizvođačem kočionih sistema, ventila i kočionih čeljusti za komercijalna vozila. Prema rečima direktora Službe nabavke u našoj kompaniji Damira Uhera, direktna saradnja sa ovim gigantom je za nas izuzetno značajna jer je reč o tržišnom potencijalu koji je nemerljiv. – Gotovo da nema vozila u Evropi koje nema barem neki njihov deo ugrađen.


Ova saradnja koju smo ostvarili je posebno značajna jer se u poslednje dve decenije njihovi isušivači vazduha, kao i kočioni sistemi (tzv. EBS ventili) nalaze na svim vozilima koja su najčešće prisutna i u voznim parkovima najvećeg broja srpskih preduzeća – istakao je Damir Uher.

Delovi koje proizvodi Knorr-Bremse su standardni u velikom broju modela poput: Mercedes Actrosa poslednje generacije (MP4), MAN TGX, TGS, Volvo FH EURO 6, Renault EURO 6, Iveco i mnogih drugih. Osim pomenutih delova, tu su i ostali ventili pneumatske instalacije, kao i kočione čeljusti, po čemu je Knorr-Bremse posebno poznat. Knorr-ove čeljusti su ugrađene na 80% svih komercijalnih vozila u Evropi.

Ova saradnja će našim kupcima i partnerima omogućiti da, kao i u ostalim grupama proizvoda koje nudi Rapidex Trade, uvek imaju potrebne delove na raspolaganju po najpovoljnijim cenama i vrhunskom kvalitetu prve ugradnje.

Rapidex Trade će, naravno, kako to radi i sa ostalim proizvođačima sa kojima sarađuje, raditi i na edukaciji, pa se uskoro mogu očekivati i tehničke prezentacije i obuke za Knorr sisteme i delove za korisnike u Srbiji.

Povezane novosti