Uz Rapidex i do čistije okoline


Rapidex jeste prvenstveno lider u prodaji delova i opreme za komercijalna vozila na našim prostorima, ali u ovoj kompaniji se razmišlja i o životnoj sredini. Tržištu nude i električne vakuum usisivače marke „Glutton“.

Reč je o vrhunskim mašinama, koje se najčešće koriste na lokacijama sa velikom frekvencijom pešaka, kao i na trgovima, stadionima i drugim mestima na kojima se održavaju veliki skupovi i različite manifestacije.
Zahvaljujući našoj kompaniji, sada se ova sredstva za održavanje okoline mogu videti u brojnim gradovima u Srbiji gde su već u upotrebi. Time su se naša mesta pridružila vodećim evropskim i svetskim metropolama.

Električni vakuum usisivači značajno povećavaju efikasnost u čišćenju ulica, proizvedeni  su u skladu sa standardima i normama zaštite životne sredine i održivog razvoja. Pogon im je na baterije, ne izbacuju prašinu u atmosferu, zahvaljujući najsavremenijim filterima za prečišćavanje, tihi su i ne prave buku u radu. Imaju ugrađen sistem protivpožarne zaštite u slučaju usisavanja pikavaca i drugih zapaljenih ili užarenih predmeta.

Zahvaljujući dobrom dizajnu, ovi uređaji su jednostavni za upotrebu, mogu da se koriste na teško dostupnim površinama, prilagođeni su usisavanju svih vrsta otpada i visoko su produktivni.

Povezane novosti