ODLIČNA VEST ZA PREVOZNIKE U PUTNIČKOM SAOBRAĆAJU

Krupnim koracima zauzimamo tržište delova za autobuse
    Apsolutnu dominaciju na tržištu delova i opreme za komercijalna vozila u ovom delu Evrope, želimo da učvrstimo i kada je reč o autobuskom programu.

    Zato je naša paleta tih proizvoda sve bogatija i kvalitetnija.

Ako krenemo od vrata, nudimo sisteme Knorr-Bremse i Wabco u čiji kvalitet su naši kupci već uvereni kroz široku paletu delova za komercijalna vozila.

Wabco door control

Kao rešenje za amortizere bunkera predlažemo SEM LASTIC.

sem-lastik-amortizer

Grupu Rasveta-farovi-gabariti-stop lampe predstavljaju giganti poput kompanija Hella, DT, Magneti Marelli i Bosch.

Products_Bus_HELLA

Hella je na našim policama i sa retrovizorima, a priključena joj je i Mekra.

Sprinter-mirror

Za sisteme klimatizacije tu su Hella, Hispacold, Danfoss, Aurora, Konvekta, Denso, Spal, Sutrak i Webasto, koji je, uz Eberspaecher, zastupljen i u sistemima grejanja.

klima

Na kočnice treba uvek obratiti posebnu pažnju, a s tim u vezi za naše kupce smo pažljivo izabrali ono što nude Knorr-Bremse, Wabco, Haldex, ProVia, Meritor, TMD Friction Ferodo, Templin, MCM i EBS.

Knorr brake

Vešanja za autobuse preko Rapidex-a možete da kupite od firmi Sachs, Monroe, SEM LASTIC, Fabio, Firestone i Metalac-Fad.

ZF-suspension

Delovi motora kod nas su zastupljeni kroz brendove Optibelt, Gates, Dayco, Hella, Hengst, KS, Victor Reinz, Nural, Federal Mogul i Bosch, dok delove kvačila i menjača predstavljaju ZF, CEI, Kongsberg, Wabco, Knorr-Bremse, Valeo i Luk.

03

Posetite neku od naših 18 poslovnica u Srbiji i Bosni i Hercegovini i uverite se u ponudu koja autobuski prevoz čini sigurnim, pouzdanim, bezbednim i udobnim.

Povezane novosti