Današnji kamioni, autobusi, prikolice, zahtevaju najpouzdanije delove koji im omogućavaju sigurnu vožnju kroz teške uslove poput ekstremne hladnoće i ekstremne toplote. Takvi uslovi traže potpuno novi način razmišljanja i izgradnju savremenih sistema vazdušnih spojnica.

U fabrici “KA Raufoss” u Norveškoj, više od 200 ljudi radi na razvoju i proizvodnji vazdušnih spojnica za kočione sisteme. U proteklih 30 godina prodato je više od dve milijarde spojnica.

Raufoss Couplings ™ drži vodeću poziciju na tržištu u Evropi i radi na širenju na globalno tržište. Sve veći broj vodećih kompanija koje biraju naše spojnice je dokaz sigurnosti, fleksibilnosti i održivosti Raufoss ABC sistema. Možemo da pokažemo uštede u poređenju sa tradicionalnim rešenjima za spajanje – kako u ukupnim troškovima vlasništva – tako i u smanjenju težine – ističu u kompaniji “Kongsberg Automotive”.

Raufoss program zadovoljava sve primenjive standarde za kočione sisteme i dizajniran je i optimizovan za minimalni gubitak pritiska, trajnu i robusnu funkciju zaptivanja, neovisnu o temperaturi.

Povezane novosti