Kompanija WABCO organizuje on-lajn kurs za automehaničare na kom polaznici mogu da nauče sve o ugradnji TRAXEE telematskih uređaja na više vrsta poznatih marki i modela kamiona. TRAXEE je najnovija telematika za manje flote, a kako kažu, cilj je da pomoću ovih seminara kupcima omoguće sertifikovanu instalaciju kroz mrežu WABCO servisnih partnera. Instalacija ovog kursa je besplatna za sve one koji se prijave do 30. juna 2019. godine, a predavanja će biti dostupna tokom 12 meseci na više jezika.

Kurs obrađuje sve teme koje se tiču TRAXEE sistema – od bezbednosnih saveta, uputstva za instalaciju i ugradnju, preko demo video snimka o instalaciji do aplikacije za proveru ispravnosti. Na kraju, polaznici kursa prolaze i sertifikacioni test, a oni koji ga polože postaće sertifikovani TRAXEE instalateri i biće upisani na TRAXEE portal zvaničnih instalatera.

Više informacija o ovom programu možete pronaći ovde. Registracija je moguća na linku Registracija za on-lajn kurs za automehaničare za ugradnju TRAXEE telematskih uređaja.

Povezane novosti