Ovih dana možda su u vozilima najpoželjniji klima uređaji, koje, naravno, možete da nabavite u Rapidex-u. Ali, mi smo našli još jedan način za osveženje. I ovaj put otisnuli smo se Tarom.

Rafting je organizovan zajedno sa kompanijom Schaeffler, jednim od naših najvažnijih dobavljača. Organizovana je i prezentacija proizvoda, pa su naši kupci i serviseri mogli neposredno da se upoznaju sa LuK setovima kvačila, FAG ležajevima i INA motornom grupom. Uverili su se da se sva naša roba pomenutog proizvođača nabavlja iz Nemačke, ali i da je kvalitet kompanije Schaeffler podjednak na svakom tržištu.

Bila je to, dakle, prilika i za poslovne razgovore i razmenu iskustava, ali i za novo divno druženje, jer ni u tome nema ravnih Rapidex-u. Okupilo se više od 80 radnika iz svih 18 predstavništava kompanije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Sa nama su bili i kupci i serviseri, pa je ostalo nezaboravno trodnevno druženje, a uživanje i adrenalin koje omogućava trosatni spust Tarom, 15-ak kilometara od kampa „Modra rijeka“ u kojem smo bili smešteni, svaki put je u isto vreme fantastičan i neopisiv.

Povezane novosti