Prelepi prirodni ambijent Fruške Gore i vrhunski kapaciteti Kongresnog centra “Ceptor” na Andrevlju, bili su prvog septembarskog vikenda mesto velikog tim bilding okupljanja kompanije Rapidex Trade.

Iz gotovo svih naših poslovnica došlo je više od 130 ljudi, koji su vikend proveli radno, ali i sportski. Tokom prepodneva, održani su radni sastanci iz svih tematskih oblasti, tokom kojih su vodeći i najiskusniji ljudi u sektorima govorili o strategiji za budućnost, analizirali poslovne rezultate i odredili ciljeve za naredni period. U sektoru nabavke, fokus je bio na novim proizvodima, delovima, dobavljačima. Prodaja je imala svoje treninge u oblasti rada sa kupcima, poboljšanja poslovne i korporativne komunikacije, dok su naši stručnjaci iz oblasti finansija i računovodstva, kao i magacinskog poslovanja, razmatrali mogućnosti za usavršavanje rada u budućnosti. Na ovaj način, komercijalisti, prodavci, menadžeri, računovođe, magacioneri, iz svih poslovnica iz Srbije i Bosne i Hercegovine, upoznati su sa trendovima, dobili brojne dodatne informacije, koje su, kako su svi saglasni – zlata vredne.

Dominacija Bijeljine u fudbalu – Banjalučani poslati “po burek” 🙂

Na zelenom tepihu Fruške Gore, naši radnici su “opleli” mali fudbal. Najvažnija sporedna stvar na svetu ovog puta je izrodila nove šampione kompanije, ekipu iz Bijeljine, koja je u bosansko-hercegovačkom derbiju ubedljivo savladala ekipu Banjaluke.

Iako je fudbal na našim prostorima jedan od najintenzivnijih sportova, na našem malom susretu poštovao se fer plej. Uz fudbal, koji je poslovično najpopularniji, igrao se i stoni tenis, bilijar, a naši zaposleni su imali prilike da se oprobaju i u streličarstvu.

Ko mnogo radi, mora i dobro da se opusti

Posle radnih sastanaka, sportskih aktivnosti i šetnje u prirodi, organizovali smo i večernji program u restoranu na Andrevlju. Odlična hrana, tamburaši i divna muzika, upotpunili su vikend i pokazali da naši zaposleni ne čine dobar tim samo na radnim mestima – nego i u prijateljskom druženju.

Povezane novosti