Maksima kojom se Rapidex vodi od osnivanja pre više od dve decenije je “Prijatelj na putu”. Kvar na vozilu ne bira ni mesto ni vreme, ali uz našu kompaniju on se otklanja u najbržem mogućem roku. Sada će to biti još brže i lakže, zahvaljujući našem članstvu u Nexus grupi. Mi zajedno želimo da dodatno pomognemo našim korisnicima.

Naime, Nexus, kao globalna organizacija, u svakoj zemlji gde ima svoje članove osniva Nexus auto mrežu i Nexus truck network, kamionsku mrežu. Rapidex, kao najveći član Nexusa na području Adria regije, počeo je sa osnivanjem Truck mreže. U njoj ćemo imati najbolje servise iz ovog regiona, koji će biti prezentovani celoj Evropi kao partneri, za slučaj da kamion ima problem dok se nalazi na našem području.

-Osnivanje takve mreže, Rapidex podržava najkvalitetnijim delovima. Ujedno, pružamo i podršku sa mogućnostima za popravku na najbrži i najbolji način. Sada kada postojimo u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, u svakoj od tih zemalja imaćemo po više servisa koji će ući u sistem Nexus truck mreže, pojašnjava Damir Uher, direktor Rapidex-ovog Sektora nabavke.

Nexus je zadužen za prezentaciju i vidljivost servisera. On je taj koji truck mrežu, isto kao i auto mrežu, povezuje sa svim evropskim kompanijama koje pružaju uslugu pomoći na putu. Specijalizovane kompanije u kojima se flote prijavljuju, obavezuju se da im u svakom trenutku u svim zemljama gde rade budu od pomoći kada je to potrebno.

-Ta mreža uveliko postoji u Zapadnoj Evropi. Od prošle godine, počelo je njeno osnivanje u Istočnoj Evropi, a Rapidex, koji uvek prati trendove i uvek je prvi u svemu, to sada radi na Balkanu, dodaje Uher.

Nexus je trgovačko udruženje u koje su uključeni najvažniji “igrači” iz putničkog i teretnog automotiv programa na četiri kontinenta.

Rapidex u Udrženju „Nexus automotive“ već tri godine

Više od tri godine Rapidex trade je član prestižnog udruženja “Nexus automotive”, koje predstavlja globalni savez kompanija koje predstavljaju lidere na tržištu delova za vozila. Svrha našeg učešća u ovom udruženju je mogućnost bolje komunikacije i povoljnijih uslova kod dobavljača, kako bi naši kupci imali najbolje moguće delove po najnižim cenama.

“Nexus automotive” je inovativno udruženje, fokusirano na vrednost i na vrhunsku uslugu za krajnje korisnike. Ova organizacija sa sedištem u Ženevi okuplja partnere na četiri kontinenta, vodeće distributere delova u automobilskoj I industriji komercijalnih vozila, čiji promet je više desetina milijardi evra. „Nexus automotive” ima razvijenu infrastrukturu koja kupcima omogućava efektivnu I snažnu lokalnu podršku u celom svetu.

Njihova mreža je optimizovana da reaguje brzo, razvija posao i odgovara kako na zahteve korisnika, tako i na potrebe ključnih dobavljača i partnera. Ovaj savez je uspostavio birana partnerstva sa najvažnijim proizvođačima originalnih delova i opreme.

Povezane novosti