Predstavništo kompanije Rapidex trade d.o.o. u Nišu otvoreno je septembra 2015. godine. Zbog velikog interesovanja klijenata koje uslužuje i neophodnog mesta za njima potrebnu robu, već dve i po godine kasnije, aprila 2018, moralo je da bude prošireno. Sada je u svakom trenutku spremno da na najbolji način odgovori zahtevima brojnih kupaca. Posećuju ga svi od Ražnja do granice sa Bugarskom, oni koji se kreću u smeru ka Doljevcu, kao i korisnici sa područja u okolini Blaca i prema Kosovu i Metohiji.

-Posla kod nas i te kako ima. Postoji u našem kraju i konkurencija, ali lako se, uz poverenje kupaca, sa njom borimo. U našu korist idu kvalitet delova i usluge, brzo reagovanje i najširi asortiman ponude, ističe komercijalista Vladimir Tabaković, koji sa četvorogodišnjim iskustvom u našoj firmi, naglašava da je odlično raditi u Rapidex-u.

Objekat u Nišu nalazi se na Bulevaru 12. februara 152. Bogat je velikom količinom novih proizvoda, ali i onih odranije dobro poznatih delova i opreme koje nudi Rapidex. Stari kupci su mu verni, a novi su svakog dana sve brojniji. Dobrim poslovanjem pokriva celokupno tržište od Ražnja do Pirota i od Prokuplja do Kuršumlije. Radno vreme poslovnice je radnim danom od 8 do 17, a subotom od 8 do 15 sati. Telefonski broj je 018/585-824.

Servisi naslonjeni na Rapidex, koji su uvek od pomoći onima koji se nađu na jugu Srbije ili idu ka Bugarskoj, Severnoj Makedoniji i Kosovu i Metohiji, kao i u suprotnom smeru, svakako su BLT i Autoservis „Paunović“ u Jelašnici, „Autotehna d.o.o.“ u Kočanu kraj Doljevca i „Global servis“ u Pepeljevcu nedaleko od Kuršumlije.

Povezane novosti