Biti uvek na raspolaganju kupcima, vlasnicima i vozačima kamiona i autobusa, u najkraćem mogućem roku, po najpovoljnijim cenama, deviza je Rapidex-a već četvrt veka. Naša predstavništva posluju u tri države i više nego uspešno pokrivaju tržište ovog dela Evrope. A kada neko krene prema Mađarskoj ili se tim putem vraća, zna gde uvek može da dođe ili koga da pozove, ako mu je potrebna pomoć, jer Rapidex je bio i ostao NAJBOLJI PRIJATELJ NA PUTU.

– Već sedam godina prodavnica i magacin Rapidex-a, nadomak centra Subotice, snabdeveni su najkvalitetnijim delovima i opremom za komercijalna vozila. Naši kupci su uglavnom prevoznici u međunarodnom transportu, jer se nalazimo blizu državne granice – objašnjava Marko Bojić, šef predstavništva.

Subotička poslovnica zaokružuje Bajmok, Kanjižu, Bačku Topolu, Novi Kneževac, Kikindu… A vozačima je posebno važna zbog blizine Horgoša i Kelebije, jer čekanja u kolonama na ulazak u zemlju ili izlazak iz nje neretko izazivaju kvarove na kamionima, prinuđenim na vožnju „kreni-stani“. Dešava se i da se u njima nepozvani nađu oni koji na taj način žele da pređu granicu, pa oštećuju vozila.

I u ovom delu Srbije, kao i drugde, gde posluje Rapidex, našu kompaniju karakterišu najširi asortiman robe i najbrža dostava. Poslovnica u Subotici radi na adresi Beogradski put 21. Njen broj telefona je 060/82-48 862, radnim danom otvorena je od 8 do 17, a subotom od 8 do 15 sati.

Povezane novosti