Rapidex Valjevo: Još jedna poslovnica u zapadnoj Srbiji

Početak jeseni 2021. za Rapidex Trade d.o.o. znači još jedan novi početak. Sa željom da budemo još bliži i dostupniji dosadašnjim kupcima i privučemo nove, otvorili smo i 17. predstavništvo u Srbiji, ukupno 22. naše kompanije, koja posluje i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Svi koji žele da nađu najbolje delove i opremu za komercijalna vozila sada mogu da se oslone i na našu novootvorenu prodavnicu u Valjevu.

U tom delu Srbije već imamo veliki broj klijenata, koji će sada još brže dolaziti do svega što im je potrebno. Vodili smo računa i o tome da budemo blizu serviserima sa kojima odlično sarađujemo i u valjevskom kraju. Većina njih se nalazi u krugu od nekoliko kilometara, pa sada vrlo brzo mogu da dođu do neophodnih delova, koje i dopremamo do njihovih servisa.

  • Novim predstavništvom, osim u Valjevu, lako i brzo pokrivamo sve korisnike i na Ubu, u Ljigu, Lajkovcu, Mionici… Sve su to mesta sa velikim brojem vozila teretnog saobraćaja. Tržište koje opslužujemo ponajviše je zastupljeno kiperskim programom, ali ima tu i hladnjača i prikolica “komercijalki” – objašnjava Jovica Krstić, šef valjevske poslovnice.

Adresa naše poslovnice lako je dostupna i vozačima kamiona, koji mogu da stanu tik uz prodavnicu. Nalazimo se na izuzetno prometnom mestu, nezaobilaznom za sve koji stižu iz smera Beograda i nedaleko od Auto-puta “Miloš Veliki”, na glavnom putu u Valjevu. Adresa je Vladike Nikolaja 35 A.

Valjevska poslovnica, kao i ostala predstavništva Rapidex-a, opremljena je svim proizvodima čuvenih svetskih marki, koje naši kupci dobijaju po najpovoljnijim cenama. Njeno radno vreme je radnim danom od 8 do 16 i subotom od 8 do 14 sati. Ali tu smo za vas 24 časa, sedam dana u nedelji, na telefonima 064/862-1698 i 064/862-1699. Uvek i svuda, Rapidex ostaje najbolji prijatelj na putu!

Otvoreno predstavništvo u Sremskoj Mitrovici

Rapidex ne prestaje da se širi! Sada imamo prodavnicu i u Sremskoj Mitrovici.

Otvaranjem malopropdajnog objekta u Sremskoj Mitrovici, izašli smo u susret kupcima ne samo u pomenutom mestu, već i onima iz šire okoline – Rume, Šida, sve do Šapca. Svi oni sada mogu još brže da dođu do neophodnih delova i opreme za komercijalna vozila.

U tom delu Srbije postoji i veliki broj servisa sa kojima sarađujemo, pa nova poslovnica na ruku ide i njima i svim njihovim korisnicima.

Naša poslovnica u Sremskoj Mitrovici nalazi se na Rumskom drumu broj 73ž. Otvorena je radnim danom od 8.00 do 16.00, a subotom od 8.00 do 14.00. Broj telefona: 064/862-16-94.

U svakom trenutku, tu smo za naše kupce, sa brzom isporukom i najkvalitetnijim delovima po najpovoljnijim cenama.

Predstavništvo u Loznici na novoj adresi

U petnaestu godinu poslovanja u Loznici ulazimo sa novim predstavništvom u tom gradu. Rapidex se sada nalazi na adresi Zaobilazni put 10 b.

Reč je o novoizgrađenom objektu i duplo većem prostoru od dosadašnjeg. U 250 metara kvadratnih u Lozničkom polju, smešteno je sve što je potrebno vlasnicima komercijalnih vozila. Osim toga, lokacija im je izuzetno pristupačna.

Radno vreme poslovnice je radnim danom od 8 do 16, a subotom od 8 do 14 sati. Broj telefona predstavništva je 060/824-88-58.

Poslovnica u Sarajevu na novoj adresi

U Bosni i Hercegovini Rapidex ima četiri značajne poslovnice, a adrese naših predstavništava u Bijeljini, Banjoj Luci (Laktašima), Doboju i Sarajevu nezaobilazne su za sve vlasnike komercijalnih vozila u BiH i onih koji se nađu na putu u toj zemlji.

Sarajevska prodavnica od nedavno je na novoj adresi. Nalazimo se u Ulici vojvode Radomira Putnika broj 7. Prodavnica i magacin sada su tri puta veći i zauzimaju 300 metara kvadratnih. To je izuzetno važno, kako bismo pokrili sve potrebe kupaca u najvećem gradu u Bosni i Hercegovini.

Naša kompanija, koja je lider na tržištu delova i opreme za komercijalna vozila u ovom delu Evrope, i u BiH je prepoznata kao najbolji partner. Zato se naše poslovanje u toj državi nezaustavljivo širi i napreduje. Imamo uzajamno poštovanje sa kupcima, kojima uvek u najkraćem roku izlazimo u susret sa vrhunskom uslugom, najširim asortimanom i najpovoljnijim cenama.

 

Povezane novosti