Kompanija Rapidex ima dugogodišnju uspešnu saradnju sa italijanskom firmom C.E.I. – Construzione Emiliana Ingranaggi, čiju osnovnu oblast proizvodnje čine zupčanici, delovi i sklopovi menjača. Da bismo je dodatno približili našim kupcima, organizovali smo komercijalnu-tehničku prezentaciju u Novom Sadu, Čačku i Banjaluci. Fabio Testi, njihov prodajni menadžer i jedan od šefova u  proizvodnom pogonu, prisutnima je predstavio kompletnu proizvodnju i karakteristike delova, od početnih ispitivanja sirovina do konačnih proizvoda i procesa isporuke robe. 

C.E.I. sve obavlja na jednom mestu, u svom sedištu u Bolonji. Njihova proizvodnja zasniva se na potpunom kopiranju originalnih delova ZF, Mercedes, Volvo, Scania i drugih. Imaju identičnu izradu, materijale i proveru kvaliteta, kao i čuveni brendovi. 

Prezentacija je naročito korisna bila našim partnerima u Bosni i Hercegovini, koji su se ranije manje sretali sa C.E.I. delovima. Predstavljen im je i veliki broj setova već sklopljenih od strane italijanske kompanije. Oni omogućavaju da delovi koji moraju da se pare zajedno budu dostupni u kompletima, radi lakše prodaje i izbegavanja mogućih reklamacija. Na taj način, cena delova je povoljnija, jer se prodaje u setu, a ne pojedinačno.

Prezentacije su bile interaktivne, uz direktne primere, pa su kupci aktivno učestvovali sa pitanjima i odgovore dobijali na licu mesta.

Rapidex ima širok asortiman C.E.I. delova za različite tipove menjača i diferencijala. Takođe, kupcima omogućavamo vrlo brzu isporuku delova za specifične menjače, koje u najkraćem roku dobijaju direktno iz fabrike. Svima je posebno privlačan odnos cene i kvaliteta njihovih proizvoda. Na našem lageru su C.E.I. delovi za više od 20 tipova menjača. Nudimo i diferencijale istog proizvođača, kako kompletne, tako i njihove zamenske delove, takođe za sve vrste kamiona.

Povezane novosti