ZF omogućava vozilima da gledaju, razmišljaju i postupaju, poručuju iz te tehnološke kompanije koja proizvodi sisteme za putnička i komercijalna vozila, kao i industrijsku tehnologiju, omogućujući uvođenje sledeće generacije mobilnosti. ZF nudi sveobuhvatne proizvode i softverska rešenja za renomirane proizvođače vozila, sa 168 proizvodnih lokacija u 32 zemlje. Svojim proizvodima ta kompanija doprinosi smanjenju emisija štetnih gasova i zaštite životne sredine kao i povećanju sigurne mobilnosti.

ZF je jedan od naših najvažnijih poslovnih partnera, pa nam je bilo zadovoljstvo da prisustvujemo otvaranju “ZF pro academy”, novog trening centra firme ZF CV aftermarketa (bivšeg Wabco-a) u Zagrebu. Predstavnici naše poslovnice u Banjoj Luci mogli su da se upoznaju sa svim mogućnostima koje pruža novi trening centar, kao i sa najnovijim funkcijama Wabco sistema za kamione i prikolice, koji su prikazani na ZF kamionu i prikolici, postavljenim specijalno za tu priliku, sa uključenim svim “pametnim “ funkcijama.

Glavne teme bile su sigurnost (EBS-E, EBA, ADB, BVA, OptiTurn, Tailguard) udobnost i efektivnost vozača (TRC, Novi SmartBoard), operativna efikasnost (OptiLevel, OptiLock, OptiLink, TrailerGuard, TrailerPulse), optimizacija tereta (OverLoadIndicator, OptiLoad) i redukcija potrošnje goriva i emisije CO2(OptiFlow Tail, OptiTire…).

Povezane novosti