Rapidex trade d.o.o, regionalni lider u prodaji delova i opreme za komercijalna vozila, i NRF, jedna od vodećih kompanija na aftermarket tržištu kada je reč o dizajnu, prozvodnji i distribuciji proizvoda za hlađenje, grejanje i sistema klime za komercijalna vozila i putničke automobile, ušli su u drugu godinu zajedničkog poslovanja koje garantuje nastavak uspešne saradnje.

Prilikom posete NRF-ovom glavnom sedištu u holandskom gradu Milu, prisustvovali smo predstavljanju proizvođača hladnjaka iz celog sveta. Na njemu su, primera radi, bile i pojedine američke kompanije, ali i nekoliko evropskih koje se prvenstveno bave proizvodnjom hladnjaka za brodove.

Na tehničkim prezentacijama, posvećenim za nas posebno bitnom komercijalnom delu, najviše je bilo reči o greškama koje mogu da se dogode prilikom montaže.

Roba koja stiže do naših kupaca iz NFR-a, u stvari, prethodno se doprema iz Indije u Poljsku. Reč je o kontejnerskom transportu u Gradnjsk, u kojem smo takođe boravili sa predstavnicima naših dobavljača. I tu je bila organizovana komercijalno-tehnička prezentacija, ali i tim bilding u poljskom gradu Rinu, mestu koje okružuje 2.000 jezera.

Imali smo priliku za razmenu iskustava sa firmama iz celog regiona, ali i Rusije i Ukrajine, koje je takođe ugostio NRF. Saradnja Rapidex-a i NRF-a počela je u januaru prošle godine i već se pokazala veoma plodotvornom. Mi smo zadovoljni isporukom robe, a asortiman prilagođavamo tržištu. NFR se svakako profiliše kao jedan od naših dobavljača za dugogodišnju saradnju. A naši kupci kažu da su proizvodi pomenute firme odličan balans između kvaliteta i cene, što je upravo neophodno Srbiji i regionu.

NFR je dosta prisutan u prvoj ugradnji, a važno je da nema problema sa kvalitetom i širinom asortinmana.

Povezane novosti