Svesni smo da smo ograničeni vremenom i njegovim tokom, ali mašta i snovi nemaju ograničenja. Svi imamo snove, ali preneti snove u realnost zahteva ogromnu količinu odlučnosti, predanosti I discipline. Naš novoizgrađeni, velelepni, objekat , koji je naš novi dom, od samog početka je ideja vlasnika kompanije Rapidex trade, Mirka Cvijića, koji je, mogu slobodno reći, jedini imao dovoljno mašte i hrabrosti da se upusti u ostvarivanje ovakvog projekta. Mi ostali bili smo tu ,uz njega, da pratimo njegovu viziju i damo mu podršku i dovoljno prostora i vremena za delanje.

Jedini imperativ je da budemo još bolji u našoj delatnosti, a to znači da možemo brže i efikasnije da reagujemo na zahteve i potrebe kupaca. Novi objekat, koji ima samo magacinskog prostora više od 10.000. metara kvadratnih, daje nam mogućnost da pređemo u novu, bolju dimenziju poslovanja.  Iskreno se zahvaljujemo svim našim partnerima, dobavljačima i izvođačima radova, a kupcima posebno, koji su uvek imali dovoljno razumevanja za nas i naše ideje. Uz njihove sugestije i dobronamerne kritike, mi pokušavamo da budemo bolji i efikasniji, i da budemo tu kada smo im najpotrebniji.

Uveren sam da smo na pravom putu , ali isto tako sam siguran da ćemo i ubuduće imati vašu iskrenu podršku, koja nam je neophodna, a na kojoj smo vam neizmerno zahvalni.

Slobodan Radosavljević, direktor Rapidex trade d.o.o.

 

Povezane novosti