O veličini i uspešnosti naše kompanije dovoljno govore izgled i opremljenost nove centrale Rapidex-a u Radnoj zoni Sever u Novom Sadu. Ali tu se nismo zaustavili. Naši kupci iz Veternika, Futoga, Bačke Palanke i drugih obližnjih mesta, koji su navikli da kupuju našu robu na Novosadskom putu, sada to mogu da učine na novoj adresi u Futogu, u Ulici Ive Lole Ribara, nedaleko od Veternika. Posebno smo vodili računa o specifičnim potrebama kupaca u tom okruženju. Poslovnicu u Futogu otvorili smo sa ciljem da ostanemo pristupačni kupcima iz Veternika, Futoga i okoline. Više od 80 kvadrata magacinskog prostora opremili smo robom koja je kupcima potrebna za takozvanu dnevnu potrošnju. Tu su pločice, diskovi, filteri, setovi kvačila, ulje… Naravno, i sve ostalo iz asortimana Rapidex-a, naglašava komercijalista Zoran Maslarić.

U predstavništu u Futogu može da se nađe sve što je potrebno za brzi servis. Lager se svakodnevno dopunjuje, nekada i više puta. Iako je nedavno otvoreno, opravdanost postojanja vrlo brzo se pokazala. U blizini novog predstavništva imamo veliki broj ozbiljnih kupaca. A objekat i lokacija su takvi da apsolutno zadovoljavaju laku pristupačnost. Nalazi se na glavnom putu i ima ulaz sa dve strane. U isto vreme, pojačali smo i dostavnu službu kojom robu isporučujemo na željenu adresu.

Novo predstavništvo u Futogu dodatno će doprineti inače stalnom porastru prometa Rapidex-a. I serviseri ima i krajnjim kupcima na raspolaganju je još jedno, sedamnaesto predstavništvo Rapidex-a!

 

Povezane novosti