KUĆNI SAJAM 21. APRILA!

 

Četvrti Rapidex-ov kućni sajam biće održan u subotu, 21. aprila, u Hali “Master” i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Biće to još jedna prilika za okupljanje i druženje naših prijatelja i saradnika. Već je najavljen dolazak njih više od 2.500. Sve lepo, dobro, korisno, kvalitetno i zabavno iz prošlih godina ponovićemo, ali i podići na još viši nivo, jer za Rapidex trade odavno ne postoje granice. Rapidex-ov sajamski tim uveliko je već osmislio program za, verujemo, novi nezaboravni događaj.

Želimo da još jednom potvrdimo svoju vrednost i lidersku poziciju u regionu na tržištu delova i opreme za komercijalna vozila. Zato ponovo okupljamo evropsku elitu među proizvođačima u autoindustriji, koji će predstaviti svoja najnovija dostignuća. Biće tu izlagači više od 40 čuvenih brendova. Uz to, kao i svaki dobar domaćin, učinićemo sve da se gosti osećaju prijatno. To jesu naši saradnici i poslovni partneri, ali pre svega prijatelji i dragi ljudi – poručuje Aleksandar Cvijić, zamenik direktora Rapidex trade-a.

Kao što je  iz naše kompanije mnogo puta i uvek iskreno poručeno – Kućni sajam potvrđuje želju, ideju, misiju, ali i razlog postojanja Rapidex trade-a.

Četvrti kućni sajam biće prvi u trećoj deceniji postojanja naše firme, koji će nadmašiti sve dosadašnje. U “Masteru” će biti organizovana razmena informacija i iskustva proizvođača i korisnika delova za komercijalna vozila, a za to vreme na otvorenom prostoru Novosadskog sajma biće priređena brojna takmičenja. Vlasnici, zaposleni i korisnici preduzeća vezanih za komercijalni saobraćaj, posle završetka stručnog i sportskog dela, moći će da uživaju u vrhunskoj zabavi, uz izuzetno bogat muzički i drugi program.

Sajam je izvanredna prilika za spoj partnera, kupaca, dobavljača, transportnih preduzeća, mehaničara, svih onih koje Rapidex trade okuplja u jednu veliku porodicu. To je i šansa da se u lepoj atmosferi približi proizvod potencijalnim kupcima i dobavljačima, a uvek ga odlikuju zabava, druženje, ali i međusobno poštovanje i novi poslovni kontakti.

Verujte nam i uvek računajte na svog prijatelja na putu!

Povezane novosti