Još jedan edukativni susret Udruženja “Prijatelj na putu”, koji će okupiti servisere iz Bosne i Hercegovine, biće održan u četvrtak, 27. septembra, u Banja Luci.

Osim osnovnog prioriteta da u svakom trenutku, bilo gde u Srbiji i Bosni i Hercegovini, klijenti naše kompanije imaju servisnu podršku, originalne i povoljne delove, logistiku za sve što im treba, Rapidex trade konstantno radi i na njihovom usavršavanju.

Mnoge stvari kompaniju Rapidex trade izdvajaju od konkurencije, ali ono što nas postavlja na vrh, kao preduzeće u potpunosti orijentisano na svoje kupce i saradnike je Udruženje “Prijatelj na putu”, koje predstavlja asocijaciju, odnosno mrežu nezavisnih mehaničara servisa. Ovo udruženje, čija mreža uveliko pokriva teritoriju cele Srbije, razvija se i na teritoriji Bosne i Hercegovine, kreirajući tako najpouzdaniju i najkvalitetniju logističku organizaciju tog tipa u regionu. Kroz nju, organizujemo redovna okupljanja naših partnera, kupaca, saradnika, kako bismo jedni drugima bili konstantno na usluzi.

Po prethodno dobro osmišljenom programu, u Banja Luci će biti realizovana interaktivna obuka, na kojoj će serviseri moći da čuju mnoge korisne savete. Slično je bilo i na susretu Udruženja “Prijatelj na putu”, održanom nedavno u Čačku. Domaćin je takođe bila kompanija Schaefler, sa robnim markama Luk, Fag i Ina.

Povezane novosti