Dugogodišnji partner Rapidex Trade-a, kompanija Wabco, izašla je van okvira dosadašnje promocije i podrške kupcima, kreiranjem izuzetno korisnih video materijala na svom YouTube kanalu.

Ova mogućnost za učenje i sticanje novih znanja, bez čekanja treninga i seminara, i te kako će značiti svima onima koji koriste tehnologije iz palete ovog globalnog giganta. Teme kojima se bave stručnjaci u ovim tutorijalima su inovacije u vezi sa autonomnom vožnjom, bezbednost, upravljanje flotama i rešenja za tržište rezervnih delova, tzv. “aftermarket”, kao i uputstva za popravku.

Najvažniji segment ponude kompanije Wabco je ProVia, najmlađi brend povoljnih rezervnih delova iz Wabco sistema, koji pruža pouzdane performanse, bez ukrasa, a ipak ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta ili sigurnosti za kamione, autobuse i prikolice. ProVia nudi više od 40 proizvoda u ključnim kategorijama za zamenu, uključujući kočione pločice, glave spojnica, ventile releja, cevi… ProVia je dostupna distributerima i servisima, a preko Rapidex-a omogućene su im i redovne obuke koje se organizuju u našoj kompaniji.

Wabco je jedan od vodećih svetskih snabdevača tehnoloških i upravljačkih sistema za bezbednost i efikasnost komercijalnih vozila. Njihova saradnja sa našom kompanijom je dugotrajna i vrlo uspešna.

 

Povezane novosti