Koliko je dobar bio poslovni potez uspostavljanje saradnje između Rapidex-a i italijanske firme C.E.I. – Construzione Emiliana Ingranaggi, pokazale su i prezentacije i obuke koje su naše dve kompanije organizovale u Novom Sadu i Kragujevcu za servisere menjača i diferencijala.

Utisci naših kupaca su izvanredni, jer, kako ističu, Rapidex trade je i asortimanski i cenovno prepoznao vakuum na tržištu koji je sada popunio C.E.I., čiju osnovnu oblast predstavljaju zupčanici, delovi i sklopovi menjača.

Fabio Testi, koji je zadužen za kontrolu kvaliteta u C.E.I., prezentovao je serviserima proizvodnju i sastav materijala koje pomenuta firma koristi za različite delove. Time su prisutni uvereni u to koliko se u C.E.I. vodi briga o kvalitetu rezervnih delova. Predočen je i veliki broj setova već sklopljenih od strane italijanske kompanije. Oni omogućavaju da delovi koji moraju da se pare zajedno budu dostupni u kompletima, radi lakše prodaje i izbegavanja mogućih reklamacija. Na taj način, cena delova je povoljnija, jer se prodaje u setu, a ne pojedinačno.

Sama prezentacija bila je interaktivna, uz direktne primere, pa su kupci aktivno učestvovali sa pitanjima i odgovore dobijali na licu mesta.

Rapidex će dodatno obogatiti asortiman C.E.I. za različite tipove menjača, a već su poručeni delovi za diferencijale. Takođe, Rapidex će kupcima omogućiti vrlo brzu isporuku delova za specifične menjače, koje će u najkraćem roku dobijati direktno iz fabrike.

Povezane novosti