Rapidex-ovi Šumadinci na “gostujućem terenu”

Imajući u vidu poslovne rezultate kompanije Rapidex Trade, možda neko misli da se kod nas radi neprestano. Međutim, nije baš tako. Uspehe postižemo zahvaljujući stečenom poverenju kupaca, ali i dobrim međusobnim odnosom zaposlenih, koji znaju i šta su zajednički odmor, provod, zabava i opuštanje.

A osim što se nadmećemo sa konkurencijom, takmičimo se i međusobno, u sportu pre svega. Zato smo i na kućnim sajmovima organizovali različite turnire, a nedavno su snage u malom fudbalu odmerili naši radnici u poslovnicama u Novom Sadu i Čačku. Šumadinci su se često hvalili da im nema ravnih, pripisivali su to svojoj mladosti i takmičarskom duhu, njihovo predstavništvo krase brojni pehari, ali, ovaj put namerili su se na, u najmanju ruku, jednake sebi.

Sve je počelo i završilo se u prijateljskoj i atmosferi punoj poštovanja, ali na zelenom terenu nije bilo kompromisa. Ekipa iz centrale kompanije dala je Čačanima do znanja ko je domaćin utakmice, a posebno je bio raspoložen magacioner Đorđe Abramović, strelac više golova. Utakmica je završena nerešenim rezultatom.

Na večeri posle utakmice čuli su se i komentari da je “gostujuća ekipa” dobro prošla, a Čačani su se žalili da su im nedostajala dva bitna igrača. Zato sve govori da će se sa nestrpljenjem iščekivati sledeći duel.

Povezane novosti