Poštovani prijatelji, dragi saradnici,

Neka vam godina pred nama bude ispunjena zdravljem, radošću, uspehom i ponosom! A mi smo najponosniji na vas sa kojima sarađujemo. Sada već imamo partnere širom sveta, kupce i dobavljače. Kao i svaku drugu priliku, i kraj godine iskoristili smo za druženje sa njima. Verujemo da su oni bili zadovoljni provodom u restoranu „Ribarac“ na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu barem upola koliko smo mi srećni u svakom trenutku provedenom sa njima.
Direktor kompanije, Slobodan Radosavljević, naglašava da Rapidex trade 2018. završava sa još većim brojem poslovnica i još više zaposlenih, kao i većim izborom rezervnih delova i proizvoda.
-Godinu završavamo i sa još većom željom da budemo bolji i kvalitetniji. Za sve ovo prvo treba da se zahvalimo našim kupcima, dobavljačima i svim zaposlenima u kolektivu Rapidex trade-a, koji su se neizmerno zalagali da daju svoj doprinos. Svima želimo mnogo sreće, zdravlja i uspeha u 2019. godini. Da vam se želje ispune, na privatnom i poslovnom planu. Da i ubuduće sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, još mnogo godina. Da gradimo zajedno budućnost, ali i da analiziramo prošlost, poruka je direktora Radosavljevića.

07
05
08
04
03
06

Povezane novosti