ProVia predstavlja pametnu i pouzdanu alternativu za povoljne rezervne delove za komercijalna vozila. Samim tim, zaslužuje da se nađe na policama Rapidex-a. Naša dugogodišnja i pouzdana saradnja garant je kupcima da po povoljnim cenama mogu da dođu do onoga što im je potrebno. ProVia pruža pouzdane performanse i ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta ili bezbednosti za kamione, autobuse i prikolice. Nudi više od 40 proizvoda u najvažnijim kategorijama za zamenu, uključujući kočione pločice, glave spojnica, ventile releja, kao i namotane i prave cevi. Opslužuje industriju komercijalnih vozila širom sveta.

ProVia portfolio kočionih pločica pokriva najčešće vazdušne disk kočnice na tržištu. Preko 28 različitih kompleta pločica, koje takođe imaju opcionu opremu, obezbeđuje optimalno uklapanje za sve glavne primene. Glave spojnica ProVia ispunjavaju standard performansi ISO 1728. Imaju pojednostavljen dizajn kućišta, otporan na teške vremenske uslove, kao i robustan poklopac koji štiti od prašine.

Kada je reč o namotanim i pravim cevima, ProVia sa samo šest varijanti pokriva isto tržište kao i 50 varijanti iz asortimana konkurencije.
Asortiman relej ventila ProVia veoma je pouzdan, projektovan, testiran i odobren. Oni ne samo da pomažu u naglom vršenju pritiska na kočione cilindre, već deluje i kao brzo otpuštajući ventili kada se kočnice otpuste.
Osim svega pomenutog, ProVia nudi uloške, servo kvačila, relej ventila u slučaju nužde, sušač vazduha, ventil za nivelaciju u kabini, jedinicu za pripremu vazduha, višekružni zaštitni ventil, glavu cilindra kompresora, ventil za nivelaciju šasije, ventil nožne kočnice…

zapasnye_chasti_provia_id2
ProVia1

Povezane novosti