Rapidex Trade je kompanija koja je odavno prepoznata kao lider u regionu, a naše poslovnice u Bosni i Hercegovini su jedan od najboljih dokaza za takvu tvrdnju.

B+B+B=USPEH


Banja Luka, Bijeljina i Busovača čine trio Rapidex-a u Bosni i Hercegovini, svaki namenjen određenom delu tržišta. Rast prometa iz godine u godinu primetan je u svih 18 poslovnica naše kompanije, pa je tako i u onima van Srbije. U jednoj od njih, u Bijeljini, kažu jednostavno: „Radimo dobro“.

-Svake godine povećavamo promet. Trudimo se i da ispoštujemo kupce, da budu zadovoljni pre svega našom uslugom, a onda i asortimanom robe i cenama. Da smo u tome uspeli govori i podatak da nema kupaca koji su počeli da rade sa nama, pa prestali. Ti stalni kupci, na primer, kupe kod nas filter, a onda i kočione sisteme i ulje i delove hidraulike… U stvari, sve uzimaju od nas, pojašnjava Srđan Rakić.

Pomenuti broj kupaca se i povećava u sve četiri godine postojanja poslovnice u Bijeljini, pa nema sumnje da će tako da bude i ubuduće. U ovom kraju postoji dosta komercijalnih vozila i transportera koji svoje usluge obavljaju i u inostranstvu. Većina njih sarađuje sa našom kompanijom. – Jednom sedmično uvozimo robu, odnosno dobijamo je iz Novog Sada. Inače, naš lager je veliki i uvek imamo dovoljno robe, odnosno opremljeni smo svim delovima potrebnim tržištu. Tako ne dozvoljavamo sebi da imamo propuštene prodaje, navodi Rakić, koji, osim što je zadužen da brine o predstavništvu u Bijeljini, često pomaže i kolegama u Busovači, pa ističe da i u toj poslovnici, kao i u Banjoj Luci poslovanje Rapidex-a je na zavidnom nivou.


I u BiH delu naše kompanije kažu da su prezadovoljni svojim poslom u Rapidex-u, a ne propuštaju da pomenu ni česta druženja sa kolegama, nezavisno od toga gde se organizuju.


– Ipak, najvažnije je da smo tu za svakog kupca, u bilo koje doba dana ili noći. Uz nas, ne moraju da se zabrinu ako im bilo kada i bilo gde stane kamion, naglašava Srđan Rakić i ne propušta da pomene svoje kolege u Bijeljini – Nemanju Rakića, Igora Petrića, Slobodana Markeza i Gorana Maksimovića.

Povezane novosti