I na slovenačkom se uspeh piše – Rapidex

Kompanija Rapidex Trade odavno je nadmašila ranije poznate granice kada je reč o kvalitetu robe, brzini isporuke i nivou usluge. A sada smo prešli još jednu državnu granicu. Nakon Srbije i Bosne i Hercegovine, ušli smo i na tržiše Slovenije, gde je nedavno otvorena naša 19. poslovnica. Na taj način Rapidex je dobio i prvo predstavništvo u Evropskoj uniji.

– Od prvog dana postojanja kompanije, osnovane pre 22 godine, rukovodili smo se istim, najvišim principima modernog poslovanja. To nas je i dovelo do liderske pozicije u regionu, kada je reč o prodaji delova i opreme za komercijalna vozila. Nastavljajući uvek istim putem, a zadajući sebi nove i više ciljeve, došli smo do prisustva i u Sloveniji – ističe direktor Rapidex Trade-a, Aleksandar Cvijić, naglašavajući da će naše preduzeće biti “najbolji prijatelj na putu” i novim kupcima.

A novih kupaca sigurno će biti. Slovenija doživljava ekspanziju u broju transportnih preduzeća i komercijalnih vozila. To nas raduje, jer je Rapidex Trade uvek išao u korak sa novim izazovima, spreman da budućim korisnicima omogući najbolju ponudu.


– Nivo kvaliteta robe i usluga identičan je u svakom od naših, sada već 19 predstavništava. Rukovode nas isključivo najviši mogući standardi, jer samo tako umemo da poslujemo. To znaju i naši krajnji kupci, koji su nam zato i verni. Nikada ničim ne želimo da izigramo njihovog poverenje, u šta će se uveriti i svako ko bude posetio našu novu poslovnicu u Ljubljani – obećava Cvijić.

U našem novom predstavništvu u Ljubljani, na adresi Cesta v Gorice 36, možete da dobijete sve što je vašem kamionu ili autobusu potrebno. Rapidex nudi najkvalitetninju robu najboljih evropskih i svetskih proizvođača. Dođite i uverite se!

Povezane novosti