Želeći da im približi proizvode italijanske firme C.E.I., Rapidex trade organizovao je posetu toj fabrici za naše kupce iz cele Srbije.

Oni su mogli da se uvere u opravdanost uspostavljanja saradnje između naše kompanije i italijanskog proizvođača delova menjača, diferencijala, centralnih ležajeva kardana… Serviserima je bilo omogućeno da budu upoznati sa svim karakteristikama proizvoda i njihovim nastankom.

Svi su saglasni da je ovo bila jedna od najboljih poseta fabrikama, jer su mogli da vide kompletan proces proizvodnje – od razvoja delova do kontrole materijala i kvaliteta. Prethodno su na prigodnom predavanju saznali sve o nastanku i razvoju kompanije C.E.I., koja se nalazi u blizini Bolonje.

Rapidex planira da svoju ponudu obogati dodatnim asortimanom fabrike „Construzione Emiliana Ingranaggi“. Ono što svima u prilog ide jeste i odnos cene i kvaliteta njihovih proizvoda.

Prilikom odlaska u Italiju, za kupce smo organizovali i posetu našem novootvorenom predstavništvu u Ljubljani. Za njih je i to bilo značajno, jer često servisiraju vozila u tom delu Evrope.

Povezane novosti