Rapidex Trade najveću pažnju posvećuje kupcima i dobavljačima. Oni su ponovo spojeni u našoj centrali u Novom Sadu, na prezentaciji brenda Knorr-Bremse.

Naša kompanija uvek je tu da kupcima omogući ono što je poslednja reč tehnike, a ovakva i slična predavanja organizujemo da bi korisnici dobili prave informacije direktno od proizvođača vozila i sistema.

Predstavnici čuvenog proizvođača predstavili su program Knorr-Bremse, a poseban osvrt bio je na dijagnostičke sisteme koji su nedostajali ovom tržištu, kako bi uspešno bili otklanjani kvarovi, pogotovo na vozilima novije generacije. Da interesovanje naših kupaca za to postoji pokazala je i izuzetna posećenost prezentacije, kojoj su prisustvovali serviseri iz cele Srbije.

– Dok nismo počeli saradnju sa Rapidex-om, nismo imali pravu firmu preko koje možemo da pomognemo krajnjem korisniku. Svrha naše posete je da podržimo Rapidex, ali i da pružimo tehničku edukaciju, kao i treninge prodaje. Želimo plodonosnu saradnju i u budućnosti, jer Rapidex je jedan od naših najvažnijih klijenata, posebno sa prostora bivše Jugoslavije. Ranije smo imali manje klijente iz jadranskog regiona, ali od kada smo započeli saradnju sa Rapidex-om, koji je globalna kompanija, možemo da pokrijemo sve ex YU države, ističe šef aftermarketa za region Istočne Evrope Knorr-Bremse, Norbert Šandor.

Knorr-Bremse je među prva tri svetska dobavljača komercijalnih vozila. Ima oko 28.000 zaposlenih širom sveta i posluje od Evrope i Severne Amerike do Azije, sa više od 100 fabrika i prodajnih mesta, a prošlogodišnji promet iznosio im je oko sedam milijardi dolara. Lane su izašli na berzu i postali javna kompanija. Iz Kečkemeta u Mađarskoj, gde im je drugi najveći proizvodni pogon na Starom kontinentu, snabdevaju celu Istočnu Evropu i imaju godišnji promet od oko 25 miliona evra. Pokrivaju i celu servisnu mrežu u tom delu Evrope.

Povezane novosti