Rapidex je najbolji prijatelj na putu, ali je naša ekipa, zajedno sa prijateljima iz Valea, još jednom pokazala da se i te kako dobro snalazi i na vodi.

Rapidex i Valeo na TariPoznati smo kao kompanija koja organizuje najzanimljivija dešavanja za zaposlene, od kućnih sajmova do nesvakidašnjih druženja, a jedno takvo upravo je priređeno proteklog vikenda. Sa ćudima Tare upoznajemo se već šest godina u nizu, a poslednji susret sa brzacima predivne reke bio je i svojevrsni trodnevni tim bilding, koji je iskorišćen i za tehničku prezentaciju bogatog asortimana Valea, jednog od naših najznačajnijih partnera.

Spojili smo tako lepo i korisno u kampu “Modra rijeka” u Šćepan polju, uz 22 kilometra verovatno najzanimljivije rafting ture na Tari, do tromeđe Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Njena hladna voda u ove vruće dane dodatno je ulepšala divnu zabavu i razmenu poslovnih iskustava. U osam čamaca sa skiperom plovilo je više od 60 zaposlenih i kupaca Rapidex-a i Valea, uz dogovor da prvu sledeću priliku iskoriste za nešto slično.

Povezane novosti