U ove vrele dane Vašem vozilu ponajvažniji su klima sistemi. I oni su, kao i sve drugo što je neophodno našim kupcima, u ponudi Rapidex trade-a. Jedan od naših premium dobavljača u toj oblasti jeste NRF, pa je više nego korisna bila prezentacija njihovih proizvoda organizovana u Novom Sadu.

Prezentacija je posvećena komercijalistima naše kompanije, te su joj prisustvovali predstavnici svih poslovnica. Prodavci su upoznati sa pojedinim specifičnostima prodaje delova klima sistema. Posebna pažnja posvećena je klima kompresorima, jer se često javljaju problemi prilikom reparacije klime.

Sve što je bitno, prisutni su mogli da čuju od tehničkog trenera i prodajnog menadžera NRF-a. Oni su ukazali, na primer, na to da se prilikom zamene kompresora, mora menjati i sušač ili tzv. filter klime koji je veoma bitan u filtraciji klima sistema.

Osim toga, dobili smo i brošure u vezi sa vrstom ulja koja je namenjena određenom tipu kompresora, koja će biti od koristi i serviserima.

Deo prezentacije posvećen je i Visko ventilatorima, grupaciji koja je specijalizovana za hlađenje motora, a NRF je otvorio i veliki ispitni centar u Gdanjsku, na severu Poljske, gde se testiraju, kako Visko ventilatori, tako i svi ostali delovi NRF asortimana.

Povezane novosti