Ulja Q8 godinama su među najtraženijim artiklima u prodajnim objektima Rapidex-a. To govori i o njihovom kvalitetu, ali i o zadovoljstvu naših kupaca. Zato je u našoj kompaniji organizovana prezentacija novih proizvoda čuvenog kuvajtskog proizvođača ulja, koji zadovoljavaju, pa i prevazilaze zahteve i specifikacije kvaliteta svih vodećih svetskih proizvođača vozila.

Prisutni su bili komercijalisti iz svih Rapidex-ovih poslovnica. Oni su upoznati sa izmenama u asortimanu Q8, koje se odnose delom na promenu naziva artikala, a s druge strane  na proizvodnju „porodice“ novih ulja koja treba da podrže EURO 6, a u budućnosti i EURO 7 motore.

– Sada nam je u fokusu smanjenje izduvnih gasova, najviše CO2, zbog globalnog zagrevanja. To katalizatorima ne može da se pročisti, a povezano je sa potrošnjom goriva – kaže Predrag Ljubinković, menadžer prodaje Q8 za Jugoistočnu Evropu, Australiju i Novi Zeland.

Prezentacija je bila izuzetno uspešna, kao i dosadašnja saradnja dve velike kompanije.

– Rapidex je u ovom delu Evrope firma sa najvećim porastom prodaje naših proizvoda. To je kompanija koja ispunjava sve ugovore. Sva naša očekivanja u saradnji sa njima su ispunjena, pa smo veoma zadovoljni – istakao je Ljubinković.

Povezane novosti