Rapidex Trade d.o.o. postao je  zastupnik za prodaju italijanske kompanije “Bonetti” u ovom delu Evrope, a osnova naše ponude je kamion kiper. Novosadsko Javno komunalno preduzeće “Čistoća”, već je zahvaljujući nama postalo kupac pomenutog kamiona, a kvalitet “Bonetti-ja” prepoznat  je i u drugim komunalnim preduzećima.

Predstavnici naše kompanije i preduzeća zainteresovanih za Bonetti-jeve kamione boravili su u Italiji, gde su se uverili u izuzetnost ponude i kvaliteta firme koja sa tradicijom od četiri i po decenije u predgrađu Milana uspešno izrađuje specijalna vozila namenjena komunalnim preduzećima.

bonetti tekstBonetti u svoje kamione ugrađuje Iveco motore, dok šasiju i ostale delove proizvode sami. Njihov kamion je zbog dimenzija i tehničkih karakteristika izuzetno pogodan za gradske sredine, sa malim i uzanim ulicama u koje redovna vozila ne mogu da uđu. Osnovnu verziju čini kiper sa trostranim kipovanjem i mogućnošću postavljanja nadgradnje u zavisnosti od potreba kupca. Ona  se vrlo lako i brzo montira na osnovni kamion, tako da on za veoma kratko vreme dobija različite namene.

Povezane novosti