Peti kućni sajam Rapidex-a 25. aprila

Po mnogo čemu naša kompanija izdvaja se od drugih, a ono što nas čini naročito ponosnim, a naše kupce, dobavljače i saradnike uvaženim jeste i organizacija Rapidex-ovog kućnog sajma. Još jednom, već peti put, okupićemo sve njih na jednom mestu, u Hali “Master” Novosadskog sajma, u subotu, 25. aprila.

-Ovaj put biće još više izlagača, a očekujemo i veći broj posetilaca, kako iz Srbije tako i iz okolnih zemalja. Deo izlagača biće prisutan prvi put na našem sajmu. Reč je o poznatim imenima, eliti automotiv branše, fabrikama koje su prisutne u prvoj ugradnji kamiona i prikolica. Obećavamo niz prijatnih iznenađenja. Ujedno, pripremamo i predstavljanje niza novina u našem asortimanu. Biće i mnoštvo tehničkih prezentacija, na kojima će veliki broj naših dobavljača przentovati novitete. Tu će se naći svi najznačajniji proizvođači delova i opreme u Evropi i svetu, krem de la krem. Organizovaćemo i edukacije za kupce, kojima će biti omogućeno da razgovaraju sa svim njima interesantnim proizvođačima i dobiju odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju, najavljuje Damir Uher, direktor Sektora nabavke Rapidex Trade d.o.o.

Na sajmu će se naći kompanije koje se inovacijama, kvalitetom proizvoda i poslovnošću izdvajaju u svojim oblastima širom sveta, koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera koji može kvaliteno i stručno da plasira njihove proizvode, sa zavidnom prodajnom mrežom i značajnim zalihama rezervnih delova i opreme.

Neće izostati ni ovoga puta bogat zabavni program. To je jedinstvena prilika da se sretnemo sa saradnicima i prijateljima, razmenimo informacije, iskustva i utiske, ali im i omogućimo da kod nas u gostima provedu prijatan i zanimljiv, kvalitetno ispunjen dan. Sajam je izvanredna prilika za spoj partnera, kupaca, dobavljača, transportnih preduzeća, mehaničara, svih onih koje Rapidex Trade okuplja u jednu veliku porodicu. Radujemo se unapred novom druženju.

Povezane novosti