Više stotina hiljada proizvoda vrhunskog kvaliteta najčuvenijih svetskih brendova u svakom trenutku na raspolaganju je desetinama hiljada naših kupaca u tri države gde imamo poslovnice, kao i u još nekoliko okolnih zemalja. Jedan od razloga zašto smo premestili centralu Rapidex Trade d.o.o. i napravili impresivnu novu zgradu, upravo je bila količina robe kojom raspolažemo.

-Porudžbina robe, faktura iz Nabavke, dokument sa nazivom proizvoda, količinom koja dolazi i onom koju imamo na zalihama, provera stanja i pravljenje mesta za ono što stiže. Slede javljanje da je roba na carini, njen dolazak kod nas, provera kvaliteta pristiglih delova i opreme, pa njihovo slaganje, i, na kaju, prosleđivanje dokumenta Nabavci, radi evidencije stanja,  objašnjava ukratko postupak šef magacina u našoj kompaniji, Nedeljko Ubiparip. 

Rapidex magacin

Od početka godine, više od 1.200 dolazaka robe je bilo samo u Novom Sadu. I svaki put, u dvorištu Rapidex-ovog najvećeg predstavništva bude kao u košnici. Logično, jer nekada odjednom stigne i više od 500 različitih proizvoda koji su neophodni za naš najširi mogući asortiman. Naravno, svakoga dana slično je i u ostalih 19 poslovnica našeg preduzeća. 

Ovih dana najčešće i nabavljamo i prodajemo antifriz i ostale proizvode neophodne za hladne dane. Naši kupci znaju da na vreme moraju da se pripreme, a da će u Rapidex-u naći baš sve što im je potrebno. Ostajemo vaš najbolji prijatelj na putu!

Povezane novosti