I u Srbiji je sve veća potreba za Lemforder sponama, premium brenda dobavljača ZF, koje su i te kako bile tražene i ranije u našim prodajnim objektima u Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Podsećamo da Rapidex u asortimanu ima i spone turskog proizvođača ROTA, kao i domaćeg FAD-a iz Gornjeg Milanovca. Lemforder svakako spada u top kvalitet na svetskom tržištu.

Još jedan premium brend naročito tražen kod nas je i Mahle, odnosno njihovi alternatori i anlaseri, koji su posebno privlačni, jer imaju odličan balans cene i kvaliteta. Tu su i njihovi termostati, turbine za Actros Euro 6 i MAN TGX i TGS Euro 6. Reč je o kompletnim turbinama, sa setom za montažu. Traženi su i hladnjaci vode, interkuleri i ekspanzione posude za sve vrste kamiona sa motorima Euro 6 standarda.

Ne zaboravljamo ni na potrebe komercijalnih vozila u zimskom periodu. Kamioni koji učestvuju u radu zimskih službi iskazuju potrebu za radnim farovima ili radnim lampama i rotacionim svetlima. Mi ih nudimo od proizvođača Hella, premium brenda i kvaliteta.

Povezane novosti