Predstavništvo Rapidex-a u Veterniku dobilo je novi objekat. Sada se nalazimo nedaleko od stare poslovnice, na adresi Ive Lole Ribara 30a.

Imajući u vidu potrebe naših kupaca u pomenutom naselju i svih onih koji gravitiraju ka Veterniku, kao i neophodnost da radi njih proširimo asortiman, odlučili smo se da promenimo lokaciju i preselimo se u duplo veći objekat od dosadašnjeg. Sam magacin u Veterniku sada zauzima prostor od 130 metara kvadratnih. I dosadašnja prodaja delova i opreme za komercijalna vozila u pomenutom naselju kraj Novog Sada pokazala se kao pun pogodak, a ubuduće može da bude samo bolja, na naše, ali i zadovoljstvo, Rapidexov-ih kupaca, partnera i dobavljača.

-Kupci uvek mogu da računaju na kvalitet naših proizvoda, najširi asortiman i najpovoljnije cene. Naša usluga je vrhunska. Uvek imamo dovoljno robe, da nijedan vlasnik komercijalnog vozila ne mora da čeka na bilo koji traženi deo, ističe Nikola Vukobratović, šef poslovnice u Veterniku, uveren da će i na novoj adresi biti zadovoljstvo raditi i uvek se naći na usluzi svima kojima je pomoć potrebna.

On hvali i veterničku ekipu Rapidex-a, koja je sada brojnija nego ranije.

-Naš promet i obim posla stalno rastu, pa smo brzo i stari objekat u Veterniku prerasli. A nova lokacija i te kako  odgovara i nama i kupcima. Svima će biti lakše i dostupnije, pa je samim tim i isporuka brža. Ovde imamo sve na jednom mestu, naglašava jedan od zaposlenih u predstavništvu u Veterniku, Aleksandar Zinaić, očekujući da će se u sve pomenuto uveriti i novi kupci.

Svi koji prepoznaju kvalitet proizvoda koje nudimo, a žive u blizini, naviknuti su na to da do svega što im je potrebno dođu u naše predstavništvo u Veterniku. Reč je o kupcima i iz Futoga, Čelareva, Bačke Palanke i naselja do granice sa Hrvatskom.

Nalazimo se na glavnom putu u pomenutom mestu, dostupni smo kamionima sa dve strane, povećali smo i broj zaposlenih, pa je i punjenje magacina još brže. Sada je u njemu 50 odsto više robe nego što je to bio slučaj u dosadašnjem predstavništvu u Veterniku, a neprestano ćemo i širiti asortiman proizvoda.

Radno vreme nove poslovnice je od 8 do 17 sati, ali kao i na drugim mestima, i u Veterniku smo svima dostupni 24 sata, sedam dana nedeljno.

Povezane novosti