Početak jeseni 2021. za Rapidex Trade d.o.o. znači još jedan novi početak. Sa željom da budemo još bliži i dostupniji dosadašnjim kupcima i privučemo nove, otvorili smo i 17. predstavništvo u Srbiji, ukupno 22. naše kompanije, koja posluje i u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Svi koji žele da nađu najbolje delove i opremu za komercijalna vozila sada mogu da se oslone i na našu novootvorenu prodavnicu u Valjevu.

U tom delu Srbije već imamo veliki broj klijenata, koji će sada još brže dolaziti do svega što im je potrebno. Vodili smo računa i o tome da budemo blizu serviserima sa kojima odlično sarađujemo i u valjevskom kraju. Većina njih se nalazi u krugu od nekoliko kilometara, pa sada vrlo brzo mogu da dođu do neophodnih delova, koje i dopremamo do njihovih servisa.

  • Novim predstavništvom, osim u Valjevu, lako i brzo pokrivamo sve korisnike i na Ubu, u Ljigu, Lajkovcu, Mionici… Sve su to mesta sa velikim brojem vozila teretnog saobraćaja. Tržište koje opslužujemo ponajviše je zastupljeno kiperskim programom, ali ima tu i hladnjača i prikolica “komercijalki” – objašnjava Jovica Krstić, šef valjevske poslovnice.

Adresa naše poslovnice lako je dostupna i vozačima kamiona, koji mogu da stanu tik uz prodavnicu. Nalazimo se na izuzetno prometnom mestu, nezaobilaznom za sve koji stižu iz smera Beograda i nedaleko od Auto-puta “Miloš Veliki”, na glavnom putu u Valjevu. Adresa je Vladike Nikolaja 35 A.

Valjevska poslovnica, kao i ostala predstavništva Rapidex-a, opremljena je svim proizvodima čuvenih svetskih marki, koje naši kupci dobijaju po najpovoljnijim cenama. Njeno radno vreme je radnim danom od 8 do 16 i subotom od 8 do 14 sati. Ali tu smo za vas 24 časa, sedam dana u nedelji, na telefonima 064/862-1698 i 064/862-1699. Uvek i svuda, Rapidex ostaje najbolji prijatelj na putu!

Povezane novosti