FEBI kompresori klime

Pored Mahle Behr-a, premium brenda namenjenog prvoj ugradnji, kao i NRF i Frimatec, kupcima nudimo i Febi kompresore klime. Reč je o visokom nivou kvaliteta, uz veoma povoljnu cenu.

Uz to, Rapidex svojim kupcima na poklon daje i bočicu ulja PAG46 koje koristi kompresor klime. Tu je i upustvo o propisanoj količini koja se sipa prilikom zamene. Zamena ulja je izuzetno bitna, a naša preporuka je i da se zameni sušač klime i provere sve komponente u sistemu, jer svaka može da izazove kvar i nefunkcinisanje kompletnog “klima sistema”.

Krovne klime Fresco

Rapidex je za svoje kupce obezbedio i krovne klima uređaje Fresco 5000 RT. Oni se postavljaju na kabinu kamiona, na krov ili sa bočne strane. Takva klima omogućava vozaču hlađenje kabine i kada motor ne radi. Veoma lako se postavljaju, a kod nas su uglavnom u ponudi Fresko klime od renomiranog proizvođača Autoclima. Osim toga, nudimo i pripadajuće setove za montažu za svaku od vrsta klima koje kupci mogu da nađu kod nas.

Još jedan premium brend: BORG WARNER

Borg Warner je premium brend koji je u prvoj ugradnji mnogih kamiona. Sada se ponovo može naći u svim našim poslovnicama. Njegova osobenost je da ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Pored turbo kompresora, sada prodajemo i visko ventilatore istog proizvođača.

Povezane novosti