U okviru redovnih predavanja i prezentacija koje zajednički organizujemo sa najznačajnijim proizvođačima delova i opreme za komercijalna vozila, za naše zaposlene nedavno je održana i tehničko-komercijalna prezentacija Bosch asortimana.

Održali su je Bosch prodajni predstavnik Dejan Radulović i Srđan Antić kao tehnička podrška za dijagnostičke uređaje.

Rapidex i Bosch imaju dugogodišnju veoma uspešnu saradnju. U našim prodajnim objektima nudi se izuzetno širok asortiman proizvoda čuvene kompanije za teška i laka teretna vozila. Reč je o kompletnim alternatorima i anlaserima, kao i delovima za njihovu popravku. Tu su i delovi dizel sistema, sistema Ad Blue-a, delovi Elekronike (senzori na motoru, senzori Ad blue sistema), takođe i delovi sistema upravljanja (pumpe volana, glave volana), kao i filteri.

Većinu ovih delova nudimo u varijanti BX TAUSCH, gde kupac dobija nov deo sa kaucijom, po mnogo povoljnijoj ceni (uz uslov da vrati svoj stari deo) uz garanti rok od dve godine, kao i na sve ostale delove iz Bosch asortimana.

Bitno je pomenuti i BOSCH dijagnostičke uređaje koje nudimo. U pitanju su razne vrste dijagnostičkih hardvera i softvera, kao i klima stanica, koje su posebno zanimljive u dolazećem letnjem periodu.

Povezane novosti