Poznavati kamion „u dušu“ verovatno može samo neko ko je odrastao u radionici i kome je vrzmanje oko velikih drumskih lađa bila igra u detinjstvu. Takav je slučaj i sa Ivanom Drndarevićem. Zato za njega sada i najkomplikovanija popravka predstavlja pravu „dečju igru“. Neko će reći da za dobrog majstora moraš da se rodiš, da taj posao mnogo voliš, da ti ništa nikada nije teško i da sve svoje vreme si spreman da posvetiš onima koji se nađu u problemu. Upravo takav je vlasnik servisa „Drndar“.

Ivan i njegov otac i dalje razmenjuju iskustvo i znanje u radionici, a petomesečni sin Luka, ako bude želeo, i te kako će imati uz koga da se nauči vrhunskom zanatu.

  • Pre desetak godina sam preuzeo posao, ali i dalje su mi dragoceni saveti i pomoć oca. Iz godine u godinu naš posao se povećava. Zato planiramo i proširenje hale. Jedini način da sada stignemo da sve obavimo leži u mnogo rada, kaže Ivan i ističe da mu najviše znače dobre preporuke, a one nisu bez razloga.

Ivanjički kraj ne obiluje vrhunskim stručnjacima za kamione. I zato je skoro svim kamiondžijama iz okoline, pa i Sjenice, Arilja, Nove Varoši, Novog Pazara i drugih gradova dolazak kod Drndarevića podrazumevan.

Mercedes, MAN, Scania, Iveco, Volvo… Menjači, motori, diferencijali, kočnice… – svakodnevno su „na meniju“ u Truck servisu „Drndar“, u stvari, sve što se tiče mehanike.

I „Drndar“ je servis koji dugo sarađuje sa našom kompanijom, na obostrano zadovoljstvo. Da bi još brže i lakše dolazio do svega što mu je u poslu potrebno, u okviru radionice ima i magacin Rapidex-ovih delova.

Povezane novosti