„Promet raste non-stop!“ To je rečenica koja se čuje u svakoj od 22 poslovnice Rapidex Trade-a u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Jedna od sedam vojvođanskih nalazi se u Vrbasu, koja je zbog širenja posla pre četiri godine preseljena u veći lokal, na adresi Save Kovačevića broj 40.

  • Na nas su oslonjena transportna preduzeća iz Vrbasa i okoline, Srbobrana, Lovćenca, Zmajeva, Ravnog Sela, Stepanovićeva… Naravno, i vlasnici svih kamiona koji ovuda prolaze, znaju da kod nas mogu da nađu sve što im je potrebno, kaže šef poslovnice, Milan Kecojević, koji sa Davidom Babićem i Neđeljkom Milovićem čini vrhunski uigranu ekipu.

Svaki problem u kojem se kupci nađu, oni lako i brzo rešavaju. Na ruku im ide to što mnoge mušterije već dobro poznaju, jer sa njima dugo sarađuju.

  • Tržište je kod nas dosta raznoliko. Osim Mercedesa i MAN-ova, koji nam najčešće svraćaju, dosta je i DAF-ova, Scania, Volvo-a, Renault-a… Tu su i kiperi, cisterne, hladnjače, vozila koja obavljaju međunarodni transport. Za sve njih spremni smo u svakom trenutku. Najkraće moguće vreme isporuke važno je i njima radi obavljanja posla, ali i nama, kako bismo sačuvali svoj ugled, ali i dokazali da smo najbolji prijatelj na putu, naglašava Kecojević.

Poslovnica u Vrbasu radnim danom otvorena je od 8 do 16, a subotom od 8 do 14 časova. Njen telefon je 060/82-48-887.

Povezane novosti